top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Makronsnitte

Her med friske hindbær, det søde og syrlige er perfekte sammen..


Ca. 20 små snitter


Ingredienser:

225 g hvedemel

125 g smør

125 g sukker

1 tsk. bagepulver

2 æggeblommer

Fyld:

200 g friske hindbær (eller andre slags)

75 g mørk chokolade

Makronfyld:

2 æggehvider

250 g flormelis

125 g marcipan, groft revet


Fremgangsmåde:

Bland mel, sukker og bagepulver.

Tilsæt smør i små tern og smuldre det ind i melblanding med hænderne.

Tilsæt æggeblommerne og rør dem i til dejen er samlet.

Tryk dejen ud i en bradepande, jeg brugte en aluform, dem som du også kan grille i.

Dejen passer til en str. 25x15 cm. form

For bag bunden i ovnen i 15 min. ved 175 grader

Pisk nu æggehvider, flormelis og marcipan sammen med elpiskeren, ganske kort, til du har en ens masse.

Drys hakket chokolade henover bunden, når du tager den ud af ovnen og lad den stå et øjeblik, inden du kan smøre det ud over bunden med en ske eller kniv.

Drys de friske hindbær henover chokoladen og hæld makronfyldet over.

Det dækker ikke hindbærrene, men lad hver med at rør rundt i det. Du kan med fordel, hælde makronfyldet i en pose, så du bedre kan fordele det over hindbærrene.

Bag kagen i ca. 20-25 min. Ved 200 grader, til dejen er gyldenbrun over det hele.

Når kagen er kold, kan du skære den i fine stykker. Gør dem ikke for store, da de ligger ret tungt.

Du kan naturligvis også bruge brombær i stedet for hindbær.


128 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page