En skøn kartoffelsalat med god smag af krydderurter der passer til alt kød...
6 pers.
Ingredienser:
1 kg kogte kartofler
3 spsk. hakket dild
3 spsk. hakket persille
3 spsk. klippet purløg
3 spsk. klippet karse
2 tsk. salt
2 tsk. sukker
kværnet peber
3 spsk. hvidvinseddike eller andet eddike
6 spsk. rapsolie
1 tsk. sennep
1 lille hvidløg (kan undlades)
Fremgangsmåde:
Hvis du bruge nye kartofler i denne salat, koges de med skæl og lad blot skrællen sidde på.
Bruger du ældre kartofler, så kog dem med skræl men pil dem inden du putter dem i salaten.
Skær kartofler i skiver eller tern.
Alle krydderurter blandes med olie, eddike, sukker, salt, sennep og hvidløg.
Hældes over de lune kartofler eller helt kolde kartofler, du bestemmer selv og vendes godt rundt.
![](https://static.wixstatic.com/media/579a82_9e6e1de81dcd4cdca2be2b96b6b5636d~mv2.jpg/v1/fill/w_147,h_147,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/579a82_9e6e1de81dcd4cdca2be2b96b6b5636d~mv2.jpg)