Eller giftkage, kært barn har mange navne ...
1 bradepande 25x35 cm
Ingredienser:
4 æg
500 g sukker
10 g bagepulver
300 g hvedemel
400 g margarine
1½ dl kogende vand
0,3 dl mandelessens
(Lidt grøn farve hvis du vil lave giftkage)

Fremgangsmåde:
Sukker og margarine røres sammen til det er hvidt og ensartet.
1 æg tilsættes ad gangen så dejen ikke skiller og de øvrige ingredienser tilsættes og der røres til en ensartet masse.
Dejen hældes op i en bradepande ca. 25x35 cm beklædt med bagepapir
Bages ved 175 grader i ca. 30 min.
Pynt kagen med kakaoglasur eller smeltet blød nougat

Tip:
Denne kage kan også bruges uden frugtfarve som bunden i en frugtkage.
Kagen afkøles og smøres med ca. 100 g smeltet mørkt chokolade og 10 g smør. Når chokoladen er stivnet, hældes der kagecreme over, du skal bruge ca. 1 ps. creme. Derefter lægger du diverse frugter i skiver henover. Du kan bruge fersken på dåse, kiwi, blå druer, jordbær og hindbær.
Opskriften på frugt kage ligger også her på siden

Comments