top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Mazarin kage

Eller giftkage, kært barn har mange navne ...


1 bradepande 25x35 cm


Ingredienser:

4 æg

500 g sukker

10 g bagepulver

300 g hvedemel

400 g margarine

1½ dl kogende vand

0,3 dl mandelessens

(Lidt grøn farve hvis du vil lave giftkage)

Fremgangsmåde:

Sukker og margarine røres sammen til det er hvidt og ensartet.

1 æg tilsættes ad gangen så dejen ikke skiller og de øvrige ingredienser tilsættes og der røres til en ensartet masse.

Dejen hældes op i en bradepande ca. 25x35 cm beklædt med bagepapir

Bages ved 175 grader i ca. 30 min.

Pynt kagen med kakaoglasur eller smeltet blød nougat

Tip:

Denne kage kan også bruges uden frugtfarve som bunden i en frugtkage.

Kagen afkøles og smøres med ca. 100 g smeltet mørkt chokolade og 10 g smør. Når chokoladen er stivnet, hældes der kagecreme over, du skal bruge ca. 1 ps. creme. Derefter lægger du diverse frugter i skiver henover. Du kan bruge fersken på dåse, kiwi, blå druer, jordbær og hindbær.

Opskriften på frugt kage ligger også her på siden


Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page