top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Melon dessert

Opdateret: 15. apr. 2021

Dejlig frisk dessert..


4-6 pers.


Ingredienser:

1 cantaloupe melon

½ dl hyldeblomstsaft

8 fuldkornshvedekiks (digestive)

2 spsk. hakkede mandler

2 spsk. smør

100 g flødeost naturel

2 dl græsk yoghurt eller ymer

3 spsk. flormelis

1 spsk. fintrevet skal af en usprøjtet citron

Saft af 1 citron

Fremgangsmåde:

Halver melonen, fjern kernerene og skær kødet i små tern, af den ene halvdel. Den anden del bruges til pynt og hvis du mangler lidt i portionerne.

Hæld hyldeblomstsaften over melon ternene og lad dem trække på køl i mindst 30 min.

Knus kiksene og smelt smørret. Bland kiks og mandler og sæt blandingen til afkøling i portionsglas.

Rør flødeost, græsk ymer og flormelis med revet citronskal med 2 spsk. af saften fra melonen og anret 6 portionsglas.

Start med kikseblandingen i bunden og herefter melon tern og til sidst ostecremen.

Pynt med revet citronskal, melon kugler og lidt nødder.

Stilles på køl til det skal serveres.


12 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
Post: Blog2 Post
bottom of page