Dejlig frisk dessert..
4-6 pers.
Ingredienser:
1 cantaloupe melon
½ dl hyldeblomstsaft
8 fuldkornshvedekiks (digestive)
2 spsk. hakkede mandler
2 spsk. smør
100 g flødeost naturel
2 dl græsk yoghurt eller ymer
3 spsk. flormelis
1 spsk. fintrevet skal af en usprøjtet citron
Saft af 1 citron
Fremgangsmåde:
Halver melonen, fjern kernerene og skær kødet i små tern, af den ene halvdel. Den anden del bruges til pynt og hvis du mangler lidt i portionerne.
Hæld hyldeblomstsaften over melon ternene og lad dem trække på køl i mindst 30 min.
Knus kiksene og smelt smørret. Bland kiks og mandler og sæt blandingen til afkøling i portionsglas.
Rør flødeost, græsk ymer og flormelis med revet citronskal med 2 spsk. af saften fra melonen og anret 6 portionsglas.
Start med kikseblandingen i bunden og herefter melon tern og til sidst ostecremen.
Pynt med revet citronskal, melon kugler og lidt nødder.
Stilles på køl til det skal serveres.
Comentários