Navnet er meget passende for denne kage, som er lille som en småkage, men har konsistens som en brownie. Men den er en lækker mundfuld...
Ca. 20 stk.
Ingredienser: 50 g blødt smør 150 g sukker 1-2 æg 1 tsk. vaniljesukker 125 g hvedemel 50 g kakao 1 tsk. bagepulver en knivspids salt Flormelis til at rulle dem i
![](https://static.wixstatic.com/media/579a82_04c1107651a3464e86452ba8d46ac69b~mv2.jpg/v1/fill/w_147,h_147,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/579a82_04c1107651a3464e86452ba8d46ac69b~mv2.jpg)
Fremgangsmåde: Bland det hele sammen i rørmaskinen eller med håndmixeren...
Stil kagemassen i køleskabet i et par timer eller til næste dag. Form dejen til kugler på størrelse med en valnød og tril dem i flormelis Bages i en forvarmet ovn ved 180 min. i ca. 12 min.
De skal stå og afkøle på pladen. Og vil så blive hårde udenpå og bløde indeni... inden du pakker dem i kagedåsen, hvis du da ikke har spist dem inden.
Tip:
Denne småkage passer perfekt sammen med citronsmåkager som også ligger på hjemmesiden og som har samme fremgangsmåde.
![](https://static.wixstatic.com/media/579a82_6db6f90dbede4dc7af48d9669b70bd43~mv2.jpg/v1/fill/w_147,h_147,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/579a82_6db6f90dbede4dc7af48d9669b70bd43~mv2.jpg)