top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Mocca is med daim

En lækker is med kaffe og daim...


6-8 pers.


Ingredienser:

100 g sukker eller flormelis

6 pasteuriserede æggeblommer

6 pasteuriserede æggehvider

3,5 dl piskefløde

190 g hakket daim

0,75 dl kogende vand

2 spsk. frysetørret kaffepulver

Fremgangsmåde:

Opløs kaffepulveret i kogende vand og lad blandingen køle af.

Pisk æggeblommerne let sammen og rør kaffen i og tilsæt hakket daim.

Pisk fløde til skum.

Pisk æggehviderne stive og tilsæt flormelis og pisk til hviderne blive seje og stive.

Vend først flødeskum og derefter æggehviderne i daim blandingen.

Hæld ismassen i en springform med bagepapir i bunden (ca. 22 cm i diameter) og stil den i fryseren i mindst 6 timer. Tag isen ud af fryseren og stil den i køleskabet ca. ½ time før servering.

Tip:

Eller prøv at læg lidt knuste makroner ned i bunden af 6 glas, drys lidt baileys over og lav så isen til kugler og læg på. Eller servere den på en tallerken sammen med et stykke bownies.



39 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
Post: Blog2 Post
bottom of page