top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Mormors boller

Bløde luftige boller, som mormor lavede dem...


12 stk.

Ingredienser: 50 g gær 3 dl lunken mælk 1 dl rapsolie 1 æg 2 tsk. sukker 1 tsk. Salt Ca. 540 g hvedemel

Fremgangsmåde: Put gæren i den lune mælk. Tilsæt æg, olie, sukker og salt og rør godt. Tilsæt mel til dejen lige slipper skålen. Bør hæve 45 min.

Formes til boller, spiraler, pølsehorn eller hvad du nu ønsker. Hæver 20 min.

Bages ved 200 grader i 14 min. alm. ovn

Tip:

Du kan tilsætte 100 g hakket chokolade, eller nødder, gulerødder, skinke, ost, hvidløg og krydderurter.

Kun fantasien sætter grænser. .. Det skal tilsættes inden melet.



12 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Pirogger

Post: Blog2 Post
bottom of page