Lækre muffin med Baileys og banan....
12 stk. eller 1 springform
Ingredienser:
2 æg
250 g sukker
1 spsk. vaniljesukker
2 modne bananer, blendet eller most
100 g flydende margarine el. smør
1 dl Baileys
250 g hvedemel
2 tsk. bagepulver
50 g hakket valnødder + lidt til pynt
Pynt:
hakket chokolade
![](https://static.wixstatic.com/media/579a82_744ac73ed08d4fb4b737559520ac738a~mv2.jpg/v1/fill/w_147,h_147,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/579a82_744ac73ed08d4fb4b737559520ac738a~mv2.jpg)
Fremgangsmåde:
Pisk æg med sukker og vaniljesukker.
Tilsæt flydende fedtstof og de blendede bananer.
Rør forsigtigt på laveste hastighed, mel, bagepulver og valnødder i dejen sammen med baileys.
Hæld dejen i forme og pynt med hakket valnødder og chokolade
Bages ved 200 grader i 18-22 min. muffin og ca. 35-45 min. springform
Drys evt. lidt flormelis over…
![](https://static.wixstatic.com/media/579a82_1f165511994949b69554d31ffc13bf57~mv2.jpg/v1/fill/w_147,h_147,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/579a82_1f165511994949b69554d31ffc13bf57~mv2.jpg)