top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Møllernes gryde

En fantastisk gryderet med masser af smag...


4 pers.


Ingredienser:

500 g nakkefilet i tern

1 æble i tern

100 g svesker

1 løg i tern

100 g bacon i tern

1 oksebouillon terning

4 dl vand, eller så kødet er dækket.

1 dl kaffefløde eller alm.

1 tsk. salt

madkulør

2 spsk. maizena

Peber

Fremgangsmåde:

Svits bacon og kødet i lidt olie og tilsæt løg når kødet har skiftet farve.

Tilsæt æbler og svesker.

Tilsæt vand, så det dækker kødet, bouillon og salt.

Lad resten småsimre ca. 1½ time.

Jævn nu retten med maizena rørt op med fløde.

Hvis den er for tynd, tilsætter du bare mere maizena rørt op i lidt vand.

Tilsæt madkulør og smag til med salt og peber.

Serveres med kartoffelmos og asier eller kogte kartofler og blomkål.

Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page