En fantastisk gryderet med masser af smag...
4 pers.
Ingredienser:
500 g nakkefilet i tern
1 æble i tern
100 g svesker
1 løg i tern
100 g bacon i tern
1 oksebouillon terning
4 dl vand, eller så kødet er dækket.
1 dl kaffefløde eller alm.
1 tsk. salt
madkulør
2 spsk. maizena
Peber

Fremgangsmåde:
Svits bacon og kødet i lidt olie og tilsæt løg når kødet har skiftet farve.
Tilsæt æbler og svesker.
Tilsæt vand, så det dækker kødet, bouillon og salt.
Lad resten småsimre ca. 1½ time.
Jævn nu retten med maizena rørt op med fløde.
Hvis den er for tynd, tilsætter du bare mere maizena rørt op i lidt vand.
Tilsæt madkulør og smag til med salt og peber.
Serveres med kartoffelmos og asier eller kogte kartofler og blomkål.
Comments