En lækker italiensk ret med soltørrede tomater og pasta til...
4 pers.
Ingredienser:
1 svinemørbrad eller 450 g kyllingebryst
1 tsk. tørret oregano
1 tsk. tørret rosmarin
3 spsk. olie
2 fed hvidløg
50 g soltørrede tomater
2 tsk. tomatpasta
1 tsk. sukker
2 dl hvidvin
2½ dl kaffefløde 9 % eller piskefløde
1 hønsebouillon terning
500 g frisk pasta eller 250 g tørret
evt. frisk rucola
Fremgangsmåde:
Afpuds mørbraden for fedt og sener, og skær den i 2 cm tykke skiver.
Krydr skiverne med salt og peber og brun dem på begge sider på panden.
Tag kødet af panden og læg dem på en tallerken.
Pres hvidløgene og svits dem med på panden.
Hak soltørrede tomater og fordel dem på panden, sammen med oregano og rosmarin.
Hæld vin og fløde på panden og læg mørbradstykkerne tilbage i sovsen og lad retten simre i ca. 10-15 min. til pastaen er færdig.
Jævn evt. med lidt maizenamel hvis den er for tynd.
Servere spaghetti/pasta til og drys rucola over retten.

Comments