4 pers.
Ingredienser: 1 svinemørbrad 1 tsk. salt 2 tsk. sukker 1 stor dåse tomatkoncentrat (140g) 1 dl hakkede soltørrede tomater i olie 1½ dl skyr eller kvark 1 tsk. honning 100 g feta 1 fed hvidløg 1 håndfuld Persille 1 pk bacon i skiver 300 g båndpasta

Fremgangsmåde: Afpuds mørbraden, hvis det ikke er gjort.
Flæk den halvt igennem på langs, så der bliver plads til fyldet. Hæld alle ingredienser udtagen pasta i foodprocessor eller blenderen, og blend det hele til en tomatcreme. Fyld cremen ned i mørbraden og vikle bacon i skiver rundt om, så det holder det samlet. Læg mørbraden i et ildfast fad og sæt den ind i ovnen ved 200 grader i ca. 25-30 min. Kog båndpasta eller en anden slags og servere det sidste tomatcreme som kold sovs hertil. Servere flutes og kogte bønner eller broccoli til.

Comments