top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Frossen Nougat kage

Opdateret: 1. nov. 2022

En hel utrolig lækker og speciel kage, som har bedst når den har været frossen....


ca. 20 stk.


Ingredienser:

(Bund som deles i 2)

3 æg

250 g sukker

125 hvedemel

1 tsk. bagepulver

1 tsk. vaniljesukker

50 g hakket hasselnødder

Fyld:

¼ liter piskefløde

100 g blød nougat


Fremgangsmåde:

Æg og sukker piskes til en let og luftig æggemasse.

Mel, vaniljesukker og bagepulver hældes i æggemassen.

Hæld dejen i en bradepande med bagepapir og drys de hakkede nødder på det halve af dejen, inden den sættes i ovnen.

Bages ved 200 grader i ca. 15 min. og skæres midt over straks efter den er kommet ud af ovnen.

Nougaten smeltes forsigtigt i mikroovnen, så den kun lige er smeltet.

Pisk fløden til skum og rør den smeltede nougat i flødeskummet.

Cremen lægges mellem de to bunde, med den bund med hakket nødder øverst.

Kagen fryses og serveres først dagen efter let optøet. Skæres i passende størrelser.



111 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Коментарі


Post: Blog2 Post
bottom of page