Ovnbagt æg
- anitaslotpedersen
- 16. jan. 2022
- 1 min læsning
Meget lækker og sundt forslag til morgenmad eller del af en brunch...
2 pers.
Ingredienser:
2 æg
75 g frisk spinat
90 g champignon frisk eller fra glas
50 g feta
Lidt olie

Fremgangsmåde:
Steg champignon på en pande i ca. 5 min. tilsæt spinat og svits det med til det er faldet sammen.
Hæld fyldet over 2 smurte ildfaste små skåle (fx.ramekiner) og fordel feta henover.
Slå nu et æg ud i hver af skålene.
Har du en airfryer er det nemt lige at sætte dem her ned i og give dem 10 min. ved 140 grader.
Eller sætter du dem i en forvarmet ovn ved 180 grader alm. ovn i ca. 20 min.
Tip:
Er du ikke til champignon, kan du bytte dem ud med squash i stedet for.
Ønsker du at tilsætte kød til retten, er det virkeligt lækkert at tilsætte lidt røget mørbrad eller røget filet i tern.
Når skålene lige har stået lidt, kan du lige så fint vippe gaflen ind under æggemassen og løfte den op af skålen. Servere rugbrød og lidt cherrytomater til.

コメント