En lækker tærte med pasta og broccoli, som kan bruges som tilbehør til kød eller som en vegetarret...
4 pers.
Ingredienser:
400 g broccoli
150 g pastaskuer
4 æg
3 dl mælk, skyr eller kaffefløde
100 g reven ost
1 stk. rødløg,
2 tsk. salt
1 fed hvidløg eller hvidløgspulver
evt. 1 bdt. persille, hakket

Fremgangsmåde:
Kog pasta efter henvisning på pakken.
Kog broccoli i ca. 2 min.
Fordel broccoli, pasta, persille og rødløg i en tærteform.
Drys osten henover
Pisk æg med mælk og presset hvidløg og hæld det over fyldet.
Bag tærten ved 200 grader i 30 min.
Servere det til stegt kød eller som en vegetar ret.
Tip:
Du kan riste 100 g bacon og drysse henover
Du kan bruge blomkål i stedet for broccoli
Comments