top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Pitabrød

Hjemmebagt pitabrød er bare bedre end dem man køber....


8 stk.


Ingredienser:

25 g gær

3 dl vand

1 spsk. olie

2 tsk. groft salt

1 spsk. sukker

500 g hvedemel


Fremgangsmåde:

Rør gæren ud i lunkent vand. Tilsæt resten af ingredienserne, men hold noget af hvedemelet tilbage.

Har du en rørmaskine er det helt sikkert at fortrække at røre dejen heri. Ellers æltes dejen godt i hånden. Rør mel i til dejen slipper skålen. Den skal stadig klistre lidt.

Lad den hæve i ca. 1 time.

Tænd ovnen på 250 grader.

Del dejen i 8 boller og rul dem flade med en kagerulle ca. 12 cm i diameter.

Sæt dem på 2 bageplader med bagepapir, 4 på hver plade. Lade dem efterhæve ca. 15-20 min.

Bag dem i ca. 7-10 min. til de puffer op og er lysebrune. Tag evt. en ud og slå den i bunden.

Lyder den hul, er de nok.

Fyld pitabrødene med hvert i bedst kan lide. Salat, tomat, agurk, æg, tun, kylling, skinke.

Eller fyld dem med noget godt oksekødsfyld. 400 g oksekød, 1 ps. tacokrydderi, 1 ds. majs, 1 ds. tomatpasta. Og serverer salsa og cremefraiche og avocado til.


Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page