4 pers.
Ingredienser:
4 maxi pitabrød eller 8 små pitabrød
500 g rødspætte, kuller eller pangasius
1 tsk karry
8 spsk rasp
1 spsk hakket krydderurt ( dild, persille, eller løvstikke )
olie til stegning
1/2 tsk. Paprika
2 dl surmælkprodukt ( cremefraiche, kvark, skyr, yoghurt naturel )
1 spsk. Ketchup
salt, peber, sukker efter smag.
Blandet salat af feks. iceberg, små agurketern, tomat og rødløg, majs og reven gulerod.
Fremgangsmåde:
1. Rør dressingen sammen af yoghurt, ketchup, salt, peber og sukker
2. Skær fisken i strimler eller tern
3. Bland paprika, karry, krydderurt, rasp og salt i en frysepose.
4. Vend fiskestrimlerne i krydderiblandingen og ryst posen godt.
5. Varm olien op på panden og steg fisken 5 min. Menes du ryster panden
6. Lun pitabrødene og fyld dem med salat, fisk og dressing
Comments