top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Portvin fromage

6 pers.


Ingredienser:

2 æg (evt. past. æg)

100 g sukker

6 blade husblas

1 dl portvin eller sherry

2½ dl piskefløde

evt. 100 g smuttede hakkede mandler

50 g hakkede cocktailbær (kan undlades)

Pynt:

flødeskum og hakket chokolade


Fremgangsmåde:

Pisk fløden til skum.

Hele æg piskes til en luftig masse med sukkeret.

Husblas lægges i blød i vand i 5 min.

Smeltes i en glasskål i mikoovnen i ca. 10 sekunder til det er finger varmt

Husblasen piskes i æggemassen

Hæld flødeskummet i æggemassen og rør godt rundt.

Hæld portvin, mandler og cocktailbær i.

Hældes i glas når det begynder at stive så bærrene ikke falder til bunds. Hvis du ikke har bær i, kan du bare hælde den op med det samme.

Pyntes med flødeskum og hakket chokolade, eller chokolade pynt fx svaner.





89 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
Post: Blog2 Post
bottom of page