4 pers
Ingredienser:
1½ dl tomat ketchup
½ dl raspolie
3 spsk. hvidvinseddike
3 spsk. sojasauce
1 spsk. paprika
1 spsk. røget paprika (eller alm. paprika
1 tsk. groft salt
3 tsk. brun farin
500 g kylling bryst
Fremgangsmåde:
Rør ketchup, olie, hvidvinseddike og de øvrige ingredienser sammen i en skål, brug gerne en melryster.
Læg kyllingebryst i en frysepose, hæld marinaden over og sæt den i køleskabet til næste dag
Næste dag hælder du kyllingebrysterne i et ildfastfad med marinaden, har du et ildfast fad med låg er det helt perfekt, eller dækker du fadet med et stykke alufolie.
Sæt fadet i ovnen ved 150 grader i ca. 2½ time alm. Ovn.
Tag fadet ud af ovnen og riv kødet fra hinanden med 2 gafler, så det er kød i strimler.
Vend det godt rundt i marinaden.
Varm 4 burgerboller og fyld dem med salat, pulled chicken og coleslaw, evt. lidt syltede rødløg, tomat og agurk.
Servere evt. pomfritter til

Comments