top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Pære med toffifee creme

En super lækker dessert som kan gøres klar dagen inden...


4 pers.


Ingredienser:

4 pære

50 g smør

100 g farin

1 dl piskefløde

50 g brændte mandler

4 store kugler vaniljeis


Fremgangsmåde:

Skræl pærerne og halvere pærerne, eller lad dem være hele.

Fjern kernehus hvis du halvere dem og læg dem i et ovnfast fad.

Bring smør, farin og fløde i kog under omrøring, til toffifee saucen er tyk og ensartet.

Hæld den over pærerne. Alt dette kan gøres dagen før.

Før servering sættes fadet i ovnen ved 200 grader i ca. 15 min., til pærerne er møre og gyldne. Anret pærerne på tallerkner. Hæld toffifee saucen fra det ovnfaste fad over, og drys med hakkede brændte mandler og server en kugle is til.


7 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Koldskål

Kaffe trifli

Post: Blog2 Post
bottom of page