En skøn efterårssalat med friske pære og blåbær...
4 pers.
Ingredienser:
1/4 spidskål i tynde strimler
2 pærer
100 g frisk blåbær eller brombær
50 g croutoner eller ristet mandler
2 spsk. persille
½ rødløg i tynde ringe
Dressing:
2 tsk. citronsaft
1 tsk. sennep
1½ spsk. flydende honning
2 spsk. olie
Salt
Fremgangsmåde:
Snit kålen i tynde strimler.
Pisk eller ryst dressingen sammen og vend den i spidskålen, læg det op i serveringsfadet.
Skær pærerne i kvarte og fjern kernehuset, og skær dem i tynde både og læg dem oven på spidskålen. Drys blåbær, rødløg og hakket persille henover. Kværn lidt salt henover salaten.
Til sidst tilsætter du croutoner på salaten inden servering.
Du kan finde opskriften på croutoner her på hjemmesiden.
Salaten passer godt til grillet fisk eller kylling.
Comments