top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Rabarber grød

Frugtgrød er en dejlig dessert, som også kan bruge i diverse kager og desserter...


4 pers.


Ingredienser:

500 g rabarber

100 g sukker … sikkert mere

2 spsk. kartoffelmel udrørt i ½ dl vand

2½ dl vand

2 tsk. vaniljesukker

evt. rød saft hvis man har, erstat 1 dl vand med saft


Fremgangsmåde:

Rens rabarberne og skær dem i stykker ca. 1 cm

Hæld rabarber og vand i gryden og kog op.

Tilsæt sukker når det koger.

Lad rabarberne koge ud, og smag til med sukker og vaniljesukker.

Opløs kartoffelmel i lidt vand.

Tag gryden af varmen og jævn med kartoffelmelet. (KOG ikke grøden op igen, så bliver den "lang" dvs. at den hænger på skeen og klister )

Når man kan ”lægge” en klat grød op ovenpå grøden med en grydeske, er den perfekt jævnet.

Hældes op i en skål og drysses med sukker, så det ikke trækker skind.

Serveres med mælk, piskefløde eller vaniljecreme


Tip:

Du kan bruge frugtgrød til fx trifli, nem jordbær dessert eller som dessert i høje glas, fx bruger du hindbærgrød i hindbærdessert her på siden, en super lækker dessert..



23 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
Post: Blog2 Post
bottom of page