top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Rabarber muffin

Hver får du to opskrifter på rabarber muffin som smager såååå lækkert...


12 stk.


Ingredienser 1: eller Ingredienser 2.

200 g reven marcipan 125 g blødt smør

200 g sukker 125 g sukker + 2 spsk. sukker

2 tsk. vaniljesukker 2 tsk. vaniljesukker

100 g flydende margarine 150 g rabarber

3 æg 2 æg

100 g hvedemel 150 g hvedemel

1 tsk. bagepulver 2 tsk. bagepulver

25 g hakket nødder efter ønske til pynt 50 g hvid chokolade

200 g rabarber i tynde skiver 1 dl mælk

evt. flormelis til pynt


Fremgangsmåde 1:

Pisk æg og sukker luftigt

Tilsæt margarine, reven marcipan, mel og bagepulver og rør ved lav hastighed

Vend rabarber i dejen og hæld den i muffins forme

Drys evt. med hakket mandler eller nødder

Bages ved 200 grader i 18-20 min.


Fremgangsmåde 2:

Drys 2 spsk. sukker og vaniljesukker over rabarberne som er skåret i skiver og rør det rundt.

Lad dem stå og trække mens du laver dejen.

Rør smør og sukker sammen til du har en skummende hvid masse og tilsæt et æg ad gangen.

Tilsæt nu mel, bagepulver, mælk, og hakket hvid chokolade

Vend rabarber i dejen og hæld den i muffins forme

Bages ved 200 C i 18 - 20 min.

Du kan drysses dem med flormelis når de er afkølet...


Tip:

Du kan bruge alle slags frugt i denne dej..

Blåbær bliver dog bedst hvis de drysses ovenpå i stedet for at vende dem i dejen.

Is er lækkert til


26 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Kaffe roulade

Post: Blog2 Post
bottom of page