Hver får du to opskrifter på rabarber muffin som smager såååå lækkert...
12 stk.
Ingredienser 1: eller Ingredienser 2.
200 g reven marcipan 125 g blødt smør
200 g sukker 125 g sukker + 2 spsk. sukker
2 tsk. vaniljesukker 2 tsk. vaniljesukker
100 g flydende margarine 150 g rabarber
3 æg 2 æg
100 g hvedemel 150 g hvedemel
1 tsk. bagepulver 2 tsk. bagepulver
25 g hakket nødder efter ønske til pynt 50 g hvid chokolade
200 g rabarber i tynde skiver 1 dl mælk
evt. flormelis til pynt
Fremgangsmåde 1:
Pisk æg og sukker luftigt
Tilsæt margarine, reven marcipan, mel og bagepulver og rør ved lav hastighed
Vend rabarber i dejen og hæld den i muffins forme
Drys evt. med hakket mandler eller nødder
Bages ved 200 grader i 18-20 min.
Fremgangsmåde 2:
Drys 2 spsk. sukker og vaniljesukker over rabarberne som er skåret i skiver og rør det rundt.
Lad dem stå og trække mens du laver dejen.
Rør smør og sukker sammen til du har en skummende hvid masse og tilsæt et æg ad gangen.
Tilsæt nu mel, bagepulver, mælk, og hakket hvid chokolade
Vend rabarber i dejen og hæld den i muffins forme
Bages ved 200 C i 18 - 20 min.
Du kan drysses dem med flormelis når de er afkølet...
Tip:
Du kan bruge alle slags frugt i denne dej..
Blåbær bliver dog bedst hvis de drysses ovenpå i stedet for at vende dem i dejen.
Is er lækkert til

Comments