En frisk og blød snegl med frugt i stedet for kanel...
12-14 stk.
Ingredienser: 70 g margarine/smør Ca. 250 g hvedemel 1 1/2 dl mælk 50 g gær Fyld: 4 spsk. jordbærmarmelade 300 g rabarber 100 g sukker

Fremgangsmåde: Snit rabarber i tynde skiver og vend dem i sukkeret. Lun mælken og opløs gæren heri. Tilsæt smeltet margarine og rør hvedemelet i lidt ad gangen. Rul dejen ud til en firkant 25x30 og smør marmeladen på. Læg derefter frugten på og rul dejen sammen til en roulade. Skær rouladen i 12-14 stykker og læg hver Skive ned i en springform eller en bradepande.
De skal stå tætte sammen. Lad dem hæve 20 min. Bages ved 220 C i alm. ovn. ca. 20-25 min. Pyntes med hvid glasur når kagen er kølet af. ( Flormelis og kogende vand)
Tip:
Man kan bytte rabarber ud med hindbær, jordbær eller brombær.

Comments