En frisk og blød snegl med frugt i stedet for kanel...
12-14 stk.
Ingredienser: 70 g margarine/smør Ca. 250 g hvedemel 1 1/2 dl mælk 50 g gær Fyld: 4 spsk. jordbærmarmelade 300 g rabarber 100 g sukker
![](https://static.wixstatic.com/media/579a82_2f5e644f1998459eb4bc07646c288d95~mv2.jpg/v1/fill/w_147,h_83,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/579a82_2f5e644f1998459eb4bc07646c288d95~mv2.jpg)
Fremgangsmåde: Snit rabarber i tynde skiver og vend dem i sukkeret. Lun mælken og opløs gæren heri. Tilsæt smeltet margarine og rør hvedemelet i lidt ad gangen. Rul dejen ud til en firkant 25x30 og smør marmeladen på. Læg derefter frugten på og rul dejen sammen til en roulade. Skær rouladen i 12-14 stykker og læg hver Skive ned i en springform eller en bradepande.
De skal stå tætte sammen. Lad dem hæve 20 min. Bages ved 220 C i alm. ovn. ca. 20-25 min. Pyntes med hvid glasur når kagen er kølet af. ( Flormelis og kogende vand)
Tip:
Man kan bytte rabarber ud med hindbær, jordbær eller brombær.
![](https://static.wixstatic.com/media/579a82_b077a5c4e1214f209e8a72e75059d1a7~mv2.jpg/v1/fill/w_120,h_120,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/579a82_b077a5c4e1214f209e8a72e75059d1a7~mv2.jpg)