top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Rabarber tærte

Syren fra rabarberen og sødmen fra marcipanen kan bare noget sammen...


Tærte form 20 cm


6-8 pers.


Ingredienser:

2 æg

100 g sukker

100 g smeltet smør

100 g hvedemel

20 g kokos

100 g reven marcipan

2 tsk. vaniljesukker

1 tsk. bagepulver

300 g rabarber i skiver

Perlesukker


Fremgangsmåde:

Pisk æg og sukker sammen.

Tilsæt smør og rør rundt.

Tilsæt mel, kokos, reven marcipan, vanilje og bagepulver.

Rør jordbær og 50 g rabarber i dejen og hæld den i formen.

Tærteform diameter 20 cm eller en aflang tærteform 10x30 cm

Drys nu de sidst rabarber henover dejen og tryk dem lidt ned i dejen. Drys med perlesukker

Bages ved 170 grader i ca. 30-35 min.

Hvis du lader den stå og køle af kan den lige så fint tages ud af den aflange form.

Serveres med flødeskum eller cremefraiche til.


42 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page