De lyder sunde, men det er de slet ikke, til gengæld får du brugt alle dine rester af rugbrød..
ca. 70 stk.
Ingredienser:
500 g rugbrød
250 g dadler
125 g nødder
100 g ahorn sirup
125 g mørk chokolade 48 %
125 g farin
65 g smør
60 g sesam
![](https://static.wixstatic.com/media/579a82_6f3ea21cefb4443dadf0cf7f7144c9a4~mv2.jpg/v1/fill/w_147,h_196,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/579a82_6f3ea21cefb4443dadf0cf7f7144c9a4~mv2.jpg)
Fremgangsmåde:
Alle ingredienser undtagen chokolade, blendes til en masse som minder om romkugle dej.
Hakke chokoladen så fint/groft som du ønsker det og rør det ind i dejen.
Put dejen i en sprøjtepose og sprøjt den ud i små muffin-silikoneforme eller direkte ud på en bradepande med bagepapir.
Størrelsen skal være som en 5 krone ca. 20 g og drys sesam henover
Bages ved 220 grader i ca. 15 min.
Du kan give dem med som en lille snack i madpakken eller servere dem til en kop kaffe.
![](https://static.wixstatic.com/media/579a82_fc678886e39d4180b1596e93b62551d6~mv2.jpg/v1/fill/w_147,h_151,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/579a82_fc678886e39d4180b1596e93b62551d6~mv2.jpg)