top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Rødbede salat

4 pers.


Ingredienser:

2 gule beder

2 rødbeder

1 rødløg i skiver

½ ps. rucola

100 g feta

Dressing:

½ fed hvidløg, presset

1 spsk. persille, hakket

2 spsk. rapsolie

1 spsk. balsamico

1 spsk. vand

1 tsk. sennep

1 tsk. honning

salt og peber

Fremgangsmåde:

Kog bederne med skræl i en gryde med vand i 30 min.

Hæld vandet fra dem og overhæld dem med koldt vand og lad dem stå i 10 min.

Hæld vandet fra dem og sæt dem til afkøling.

Smut skrællen af bederne og skær dem i små tern.

Hvis du har gule beder, så skær dem først, så de røde ikke smitter af på dem, og læg dem i en skål hver for sig.

Jeg bruge handsker eller en frysepose, så mine hænder ikke bliver røde.

Jeg skære rødbederne på et skærebræt med et stykke bagepapir henover, så det er til at få rent bagefter.

Pisk eller ryst dressingen sammen og hæld den i skålen med de RØDE beder.

Læg nu rucola på et fad og så rødbederne med dressingen henover.

Dernæst de gule beder og til sidst rødløg i tynde skiver og smuldret feta henover.

Kværn lidt salt og peber over salaten.

Kan du ikke finde gule beder, så bruger du naturligvis bare rødbeder i stedet for.




2 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page