En super lækker cremet suppe...
4 pers.
Ingredienser:
½ knoldselleri i tern
1 spsk. rapsolie
1 løg i skiver
1 hvidløg presset
4 dl vand
1 hønsebouillon terning
1 dl kaffefløde eller piskefløde
200 g bacon i tern
salt og peber

Fremgangsmåde:
Varm olien op i en gryde og tilsæt løg.
Steg løget og hvidløget i ca. 3 min. og tilsæt så selleri.
Hæld vand ved og en bouillonterning og lad det koge i 20 min.
Steg bacon imens og hæld det op på et stykke køkkenrulle til afdrypning.
Blend suppen til den er helt pureret og uden klumper.
Tilsæt fløde og smag til med salt og peber.
Tip:
Det smager dejligt hvis du laver ristet rugbrød til .
Riv 2 skiver rugbrød og steg det på panden efter baconen i 5 min. og læg det på en tallerken til afkøling.
Servere groft brød til.
Hvis du skal have 2 tallerkner suppe pr. person skal du gange portionen med 2.
Comments