top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Skinke mousse

Til jer der ikke er så vilde med fisk til forret, er denne perfekt


8 pers.


Ingredienser:

6 hårdkogte æg

200 g kogt skinke

2 spsk. purløg

1 lille rødløg hakket

3½ dl cremefraiche 18 %

4 stk. husblas

1 tsk. allround krydderi (kan undlades)

1 tsk. salt

1 tsk. paprika


Fremgangsmåde:

Æg og skinke hakkes og røres med purløg, løg, cremefraiche og krydderier. Smag til med salt.

(Hvis du ønsker mere struktur i moussen, bruger du skinke stimler og deler æggene 2 gange i æggedeleren. En mere ensartet mousse, så putter du æg og skinke i minihakkeren og giver det en tur.)

Husblas udblødes i koldt vand, tages op og smeltes i mikroovn, til det er fingrevarmt.

Den smeltes husblas røres i skinkemassen, under piskning

Fordel skinkemoussen i den form du ønsker. Læg evt. husholdningsfilm i formen, så moussen er nem at få ud af formen.

Sættes på køl i 2 timer.

Ved anretning lægges lidt salat i bunden af fadet og pyntes med tomatbåde og klippet purløg.

Servere en cremefraiche dressing til evt. smagt til med sennep og flutes.

Du kan bytte skinken ud med kylling



262 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page