top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Sojamarineret svinemørbrad

Opdateret: for 3 dage siden

4 pers.


Ingredienser:

1 svinemørbrad

1½ dl kinesisk soja

1 dl raspolie

1-2 fed presset hvidløg

Kværnet peber

evt. 1 pk. bacon i skiver

Fremgangsmåde:

Ryst marinaden sammen, (jeg bruger altid en melryster)

Puds mørbraden fri for sener og bimørbrad.

Læg mørbrad i en frysepose, og sæt pose op i en dyb skål fx et litermål, så marinaden ikke løber ud, når du hælder den over mørbraden.

Hæld marinaden over mørbraden og slå en knude på posen.

Lad den trække mindst 2 timer i køleskabet.

Inden den kommer på grillen:

Hæld marinaden fra og dup kødet med køkkenrulle.

Vikl evt. baconskiver rundt om mørbraden og steg den ved ind direkte varme i ca. 20-30 min. Alt efter størrelse..


Tip:

Man kan tilsætte forskelligt til marinaden af smag.. prøv f.eks.. med ½ dl appelsinjuice eller limesaft.


16 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
Post: Blog2 Post
bottom of page