4 pers.
Ingredienser:
1 svinemørbrad
1½ dl kinesisk soja
1 dl raspolie
1-2 fed presset hvidløg
Kværnet peber
evt. 1 pk. bacon i skiver
![](https://static.wixstatic.com/media/579a82_070cfb1d13c24f2b92c58f878be0f919~mv2.jpg/v1/fill/w_147,h_147,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/579a82_070cfb1d13c24f2b92c58f878be0f919~mv2.jpg)
Fremgangsmåde:
Ryst marinaden sammen, (jeg bruger altid en melryster)
Puds mørbraden fri for sener og bimørbrad.
Læg mørbrad i en frysepose, og sæt pose op i en dyb skål fx et litermål, så marinaden ikke løber ud, når du hælder den over mørbraden.
Hæld marinaden over mørbraden og slå en knude på posen.
Lad den trække mindst 2 timer i køleskabet.
Inden den kommer på grillen:
Hæld marinaden fra og dup kødet med køkkenrulle.
Vikl evt. baconskiver rundt om mørbraden og steg den ved ind direkte varme i ca. 20-30 min. Alt efter størrelse..
Tip:
Man kan tilsætte forskelligt til marinaden af smag.. prøv f.eks.. med ½ dl appelsinjuice eller limesaft.
![](https://static.wixstatic.com/media/579a82_97e9cdc33cd94086991f3e1c4677435f~mv2.jpg/v1/fill/w_147,h_147,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/579a82_97e9cdc33cd94086991f3e1c4677435f~mv2.jpg)