En gryderet alle børn og voksne elsker...
4 pers.
Ingredienser:
½ spidskål eller hvidkål
1 løg
1 fed hvidløg
1 gulerod
1 pk. wienerpølser (375 g)
1 ds. tomatpasta (140 g)
2 dl kaffefløde 9 %
200 g spaghetti
2 dl vand
2 tsk. sukker
1 tsk. salt
Fremgangsmåde:
Kog spaghetti med 1 tsk. salt
Snit et løg i tern og svits det i lidt olie i en gryde. Tilsæt et presset hvidløg.
Snittet spidskål tilsættes og gulerødder i tern tilsættes, og svitses med.
Tilsæt tomatpasta, vand, sukker, salt og kaffefløde.
Lad retten koge 10 min. ved svag varme, inden du tilsætter pølser i skiver.
Varm dem op i gryderetten og tilsæt spaghetti til sidst.
Smag til med salt og sukker.

Comments