En dejlig salat med masser af smag og proteiner...Passer til alt slags kød..
4 pers.
Ingredienser:
125 g cherrytomater i halve (gerne i flere farver)
½ agurk i tern
½ ds. kikærter
125 g feta eller mozzarella
1 avocado i tern
½ rødløg i tern
1 håndfuld hakket frisk persille
Dressing:
2 spsk. olie
1 spsk. rødvinseddike
1 spsk. citronsaft
1 tsk. sukker
1 lille fed hvidløg presset
1 tsk. oregano (kan undlades)
1 tsk. salt
evt. et par chilliflager
![](https://static.wixstatic.com/media/579a82_c08a7f03175d43ecb91825df3264a04e~mv2.jpg/v1/fill/w_147,h_147,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/579a82_c08a7f03175d43ecb91825df3264a04e~mv2.jpg)
Fremgangsmåde:
Ryst dressingen sammen og lad den stå og trække, til den skal hældes over salaten inden servering.
Hæld væsken fra kikærterne og skyl dem. Hæld halvdelen af dåsen op i serveringsskålen, tilsæt så resten af ingredienserne og vend forsigtigt rundt til det er godt fordelt.
Hæld dressingen over inden serveringen og vend rundt i salaten.
Du kan servere salaten til alt slags kød, eller spise den for sig til frokost.
![](https://static.wixstatic.com/media/579a82_e707c3aa75634fa39ef8813b4b4fb5f1~mv2.jpg/v1/fill/w_147,h_147,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/579a82_e707c3aa75634fa39ef8813b4b4fb5f1~mv2.jpg)