4 pers.
Ingredienser:
500 g hakket kalv og flæsk
1 lille løg
1 æg
2 spsk. Soltørret tomater
1 spsk. Olie fra de marinerede hvidløg
1 spsk. Marineret hvidløg
2 spsk. Feta
2 tsk. Salt
2 spsk. Mel eller rasp
Peber
Fremgangsmåde:
Put æg og løg i foodprocessoren
Blend til det bliver hvidt og skummende.
Tilsæt resten af ingredienserne og blend det hele sammen.
Lad farsen trække ½ time på køl og steg så frikadellerne på panden.
Har du travlt kan du lave et farsbrød og sætte det i ovnen ved 175 grader i 45 min.
.
Serveres med kartoffelsalat og en tomatsalat eller brød, tzatziki og bådkartofler..
Stegte kartofler vend i rød pesto er altså også lækkert hertil.
Velbekom
![](https://static.wixstatic.com/media/410a70_8f788df2e571417f9b94d899d8355caa~mv2.jpg/v1/fill/w_97,h_97,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/410a70_8f788df2e571417f9b94d899d8355caa~mv2.jpg)