4 pers.
Ingredienser:
500 g hakket kalv og flæsk eller kylling
1 lille løg, i tern
1 æg
2 spsk. soltørret tomater, hakket
1 spsk. olie fra de marinerede hvidløg
1 spsk. marineret hvidløg, hakket
2 spsk. feta, smuldret
2 tsk. salt
2 spsk. mel eller majsmel
1 tsk. oregano
Peber
Fremgangsmåde:
Put æg og løg i foodprocessoren
Blend til det bliver hvidt og skummende.
Tilsæt resten af ingredienserne og blend det hele sammen.
Eller ælt æg og hakket løg med kødet og resten af ingredienserne.
Lad farsen trække ½ time på køl og steg så frikadellerne på panden.
Har du travlt kan du lave et farsbrød og sætte det i ovnen ved 175 grader i 45 min.
Serveres med kartoffelsalat og en tomatsalat eller brød, tzatziki og bådkartofler..
Stegte kartofler vend i rød pesto er altså også lækkert hertil.

Comments