4 pers.
Ingredienser:
½ spidskål fintsnittet
½ bk jordbær (125 g)
½ dl ærter
Lidt frisk dild
Mormor Dressing:
1 dl ymer
½ dl kaffefløde eller piskefløde
3 spsk konc. Hyldeblomstsaft
1 tsk. citronsaft
Fremgangsmåde:
Snit spidskålen helt fint og hæld det op i en skål. Rør dressingen sammen og hæld den over spidskålen. Rør dressingen godt ind i spidskålen.
Læg spidskålen på et fad med lidt kant eller i en salatskål, hæld optøet ærter ovenpå.
Skyl jordbær og nip stikken af og del dem i halve. Læg jordbærrene ovenpå spidskålen og drys frisk dild henover.
Serveres til grillet eller stegt kød.
![](https://static.wixstatic.com/media/410a70_02dcd440d3b3403787740cc21a51381f~mv2.jpg/v1/fill/w_120,h_120,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/410a70_02dcd440d3b3403787740cc21a51381f~mv2.jpg)