En skøn salat som kan varierer i farve, alt efter hvilken type tomater du bruger...
4 pers.
Ingredienser:
1/4 spidskål
½ bakke rucola
2 gule tomater i både, eller en anden type tomat
½ bæger feta med hvidløg
2 forårsløg i ringe
2 spsk. sesam
Dressing:
4 spsk. rapsolie eller sesamolie
2 spsk. eddike
1 spsk. honning eller sukker
1 tsk. sennep
1 tsk. salt
1 spsk. persille
1 fed presset hvidløg
Ryst det hele sammen i en beholder med låg
![](https://static.wixstatic.com/media/579a82_bdd26d4190bd48b396eb7b5ae59ae91d~mv2.jpg/v1/fill/w_147,h_147,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/579a82_bdd26d4190bd48b396eb7b5ae59ae91d~mv2.jpg)
Fremgangsmåde:
Snit spidskålen fint og læg det op i et fad
Skyl rucola og læg det ovenpå spidskålen
Skær tomater i både og læg dem og feta på salaten.
Drys forårsløg i ringe henover.
Hæld dressingen over salaten ved servering og drys de ristede sesamfrø henover.
Du kan rive lidt parmesan henover salaten hvis du har det i køleskabet.