Tante Ruths fantastiske svampede squashkage, der er frisk i flere dage...
1½ liters brødform eller stor springform.
Ingredienser:
3 æg
250 g sukker
1½ dl rapsolie
2 tsk. vaniljesukker
225 g mel
1 tsk. salt
1 tsk. bagepulver
1 tsk. natron
2 tsk. kanel
1 tsk. nellike stødt
1 dl hakket nødder
2½ dl revet squash
250 g ananas i tern
Fremgangsmåde:
Pisk æg med sukker til en luftig masse.
Tilsæt olie og vaniljesukker.
Bland de tørre ingredienser sammen og tilsæt dem i æggemassen.
Til sidst blandes squash og ananas i dejen og der røres let sammen.
Hældes op i en springform eller i en franskbrødsform 1½ liters
Bages ca. 45 min. ved 175 grader alm. ovn
Du kan pynte den med hvid glasur, eller bare servere den som den er.
Comments