Dette er et virkelig mørt stykke kød med masser af smag..
4 pers.
Ingredienser:
500 g svinekæber
1 ps. grøntsager ca. 500 g fx (suppeurter, Italiensk blanding eller en anden blanding)
1 tsk. timian
1 fed presset hvidløg
½ liter vand
1 svinebouillon terning
Kulør
Majsstivelse
Vand
Salt, peber, sukker
1 dl. kaffefløde

Fremgangsmåde:
Brun svinekæberne i en gryde.
Tilsæt hvidløg og tilsæt derefter grøntsager og timian, vand og bouillon.
Bring gryden i kog, og skru ned på lav blus når det koger.
Kog dem med låg i ca. 1½ time til de er møre.
Tag svinekæberne og grøntsager op med en hulske, imens du jævner suppen med majsstivelse rørt op i vand, til du får den ønskede konsistens.
Tilsæt fløde, kulør og smag retten til med salt, peber og sukker.
Læg svinekæberne ned i saucen og servere grøntsagerne, kartoffelmos eller alm. kartofler og asier til.
Comments