top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Svinekæber

Dette er et virkelig mørt stykke kød med masser af smag..


4 pers.


Ingredienser:

500 g svinekæber

1 ps. grøntsager ca. 500 g fx (suppeurter, Italiensk blanding eller en anden blanding)

1 tsk. timian

1 fed presset hvidløg

½ liter vand

1 svinebouillon terning

Kulør

Majsstivelse

Vand

Salt, peber, sukker

1 dl. kaffefløde

Fremgangsmåde:

Brun svinekæberne i en gryde.

Tilsæt hvidløg og tilsæt derefter grøntsager og timian, vand og bouillon.

Bring gryden i kog, og skru ned på lav blus når det koger.

Kog dem med låg i ca. 1½ time til de er møre.

Tag svinekæberne og grøntsager op med en hulske, imens du jævner suppen med majsstivelse rørt op i vand, til du får den ønskede konsistens.

Tilsæt fløde, kulør og smag retten til med salt, peber og sukker.

Læg svinekæberne ned i saucen og servere grøntsagerne, kartoffelmos eller alm. kartofler og asier til.




14 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

留言


Post: Blog2 Post
bottom of page