Ca. til 4 bagekartofler
Ingredienser:
2 dl cremefraiche 9% eller 18%
1 tsk. sennep
1 lille hakket rødløg
1 spsk. kapers
2 spsk. drueagurk hakket
2 spsk. hakket persille
1/2 tsk. sukker
Peber og salt
![](https://static.wixstatic.com/media/579a82_33cbc04e0afc438f97c6bc954d4881b1~mv2.jpg/v1/fill/w_147,h_147,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/579a82_33cbc04e0afc438f97c6bc954d4881b1~mv2.jpg)
Fremgangsmåde:
Rør det hele sammen og smag til med salt og peber.
Den bliver kun bedre af at trække, så man kan rolig lave den i god tid ..
Man kan naturligvis lave saucen med kvark, skyr eller i den fede ende, flødeost ..
Du kan servere saucen til en laksebøf, grillet kød, som fyld i en bagekartoffel eller til kylling
![](https://static.wixstatic.com/media/579a82_1ba7f0ed401b442bbbbbde32dbaa7a62~mv2.jpg/v1/fill/w_147,h_147,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/579a82_1ba7f0ed401b442bbbbbde32dbaa7a62~mv2.jpg)