En nem og hurtig måde at servere mini tærter på... til frokost eller nem aftensmad
4 pers.
Ingredienser:
5 æg
2 spsk. cremefraiche
150 g kogt kylling i strimler eller tern
3-4 forårsløg i skiver
1 tsk. salt
Oregano
evt. hvidløgspulver
reven ost
10 tarteletter

Fremgangsmåde:
Sæt tarteletterne ned i et ildfast fad eller i en bradepande med bagepapir.
Skær forårsløg i tynde skiver og fordel dem i bunden af tarteletterne. Fordel kyllingen ovenpå.
Pisk æg sammen med cremefraiche og salt.
Drys lidt reven ost henover hver tartelet.
Fordel æggemassen i de 10 tarteletter og drys lidt oregano og hvidløgspulver henover.
Bag tarteletterne i en forvarmet ovn ved 180 grader i ca. 25-30 min. æggemassen kan godt være lidt tynd efter bagning. Lad dem stå lidt og ellers betyder det ikke noget.
Servere en lækker salat til.
Tip:
Du kan også bytte kylling ud med skinke, laks eller porre og broccoli.
Fyld som du ville bruge i en almindelig tærte.
Ingredienser til tartelet tærte med skinke:
3 æg
200 g pikantost
2 forårsløg
150 g skinke i strimler
Fremgangsmåde:
Pisk æg og pikantost sammen. Fordel skinke og forårsløg i tarteletterne og hæld æggemassen over.
Hvis du har lidt æggemasse tilbage kan du efter ca. 5 min. efterfylde tarteletterne i ovnen, hvis der er plads, det må ikke løbe over.

Comments