top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Torsk a la pariserbøf

4 pers.


Ingredienser:

500-600 g Torsk, kuller, lyssej eller kulmule

1 usprøjtet citron

1-2 dl hvidvin

Sauce:

5 dl mælk

15 g smør

3 spsk. Hvedemel

1-2 spsk. Sennep


Tilbehør:

8 skiver bacon

4 æg ( kogt 10 min.)

Syltede rødbeder i tern

Revet peberrod

Kapers

Rødløg i skiver

600 g kartofler


Fremgangsmåde:

Sæt kartofler over og kog dem i 18 min. Læg torskefileterne i et ovnfast fad, krydr med salt og peber. Hæld hvidvin og citroner i skiver ved og damp fisken i ovnen i ca. 10 min. ved 200 grader. Er fisken frossen, så 20 min.

Saucen: Smelt smør i en gryde og tilsæt mel, piskes sammen. Tilsæt mælk lidt ad gangen og rør uafbrudt. Kog saucen godt igennem og smag til med sennep og salt.

Tilbehør: Steg baconen sprød, evt. på bagepapir i ovnen sammen med fisken. Skær æggene i både og rødbeder i tern. Rødløg skrælles og skæres i skiver.

Server den dampede torsk med den sprøde bacon, æg, rødbeder, revet peberrod, kartofler og sennepssovs.


80 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Fiskeanretning

Tunsalat

Post: Blog2 Post
bottom of page