4 - 5 pers.
Ingredienser :
4 kyllingefileter (450g)
1 stk. peberfrugter
150 g champignon eller gulerod
1 løg
1 spsk. olie
1/2 pose taco-krydderi
2 spsk. hvedemel
2 dl mælk
1 1/2 dl salsasauce medium
200 g reven ost
6 stk. tortillas (370)
Fremgangsmåde:
Skær kylling, peberfrugt, champignon og løg i tern og brun det i olie i gryden.
Strø taco-krydderi og mel over, og tilsæt mælk og salsasauce og lad det hele koge sammen i 5 min.
Smør et ildfast fad, og start med at lægge 2 tortillas i så det dækker bunden forskudt af hinanden, og læg så kyllingeblanding og ost ovenpå.
Dette gentages 2 gange og der sluttes med kyllingeblanding og ost..
Sæt fadet i ovnen ved 200 C i ca. 25 min.
Serveres med en god salat. Tomatsalat eller en avocadosalat er god hertil.
Det smager skønt med en klat cremefraiche og guacamole ovenpå.
Tip:
Champignon kan byttes ud med reven gulerod.
Er man ikke til stærk mad, kan salsa sauce byttes ud med en dåse hakket tomat.
Kylling kan byttes ud med kalkun eller oksekød
Comments