1 springform
Ingredienser:
180 g sukker
3 æg
180 g flydende margarine
150 g hvedemel
1) Kokos topping:
50 g kokos
150 g sukker
3 spsk. smør
3 spsk. mælk
1 spsk. mel
2) Nødde topping:
100 g mandler
75 g sukker
50 g smør
3 spsk. mælk
1 spsk. hvedemel
Fremgangsmåde:
Pisk æg med sukker til en tyk æggesnaps, og tilsæt flydende margarine. Tilsæt mel og rør det i.
Hæld dejen op i en springform på 22 cm.
Bag kagen i ca. 30 min ved 180 grader, hæld den valgte topping over kagen og bag den yderlig 10 min.
Begge toppinger laves på sammen måde.
Hæld fyldet i en gryde og smelt det ved svag varme. Når det er smeltet og kogt op, hældes det over kagen, og bages med i 10 min.
Comments