En salat der er nem lige at røre sammen og som kan bruges til wraps, sandwich eller forret..
En portion er til 1 wrap, 2 sandwich eller 2 forretter
Ingredienser:
70 g tun
100 g flødeost naturel eller grøn pikant
½ rødløg, hakket
1 tsk. citronsaft
1 tsk. dild, tørret eller frisk
salt og peber
![](https://static.wixstatic.com/media/579a82_ad790f2c7bab4bcf8b91a573b5269e89~mv2.jpg/v1/fill/w_147,h_151,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/579a82_ad790f2c7bab4bcf8b91a573b5269e89~mv2.jpg)
Fremgangsmåde:
Hæld væden fra tunen og put det i en skål.
Tilsæt alle ingredienser og rør godt rundt.
Smag til med salt og peber
Tip:
Du kan tilsæt 1 tsk. kapers i salaten i stedet for dild.
I wraps har jeg 2 blade hjertesalat, så tunsalaten, dernæst et par skiver tomat og ½ avocado og så lidt ruccola. Rul sammen og deles i 2.
I sandwich smøre jeg tunsalaten på en sandwichskive og ligger en skive ovenpå, og deler i 2 på skrå
Som forret ligger jeg en spiseskefuld på en tallerken, ovenpå lidt ruccola eller hjertesalat i strimler, pynter med citronbåde, cherrytomat og servere flutes til
![](https://static.wixstatic.com/media/579a82_f7b10426292c4dad98190c1a0f44a30b~mv2.jpg/v1/fill/w_147,h_147,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/579a82_f7b10426292c4dad98190c1a0f44a30b~mv2.jpg)