Dette farsbrød er med vildtkrydderi, der af navnet. Det smager fantastisk på en vinterdag..
4 pers.
Ingredienser:
500 g hakket kalv og flæsk eller hakket kylling
2 tsk. salt
2 tsk. vildtkrydderiblanding (timian, rosmarin, merian)
2 æg
½ dl rasp (kan undlades)
½ dl bouillon
1 pk. bacon i skiver
Fremgangsmåde:
Rør farsen sammen med salt, æg, rasp og bouillon.
Form farsen til et aflang brød og drys krydderiet henover farsen.
Læg nu bacon henover, så det dækker farsen.
Steges i ovnen ved 175 grader i ca. 45 min. med lidt vand i bunden af fadet.
Serveres med ovnbagte eller kogte kartofler, en skysovs eller kold urtedressing til.
Waldorfsalat er virkelig lækkert hertil..
![](https://static.wixstatic.com/media/579a82_f4632fa27d324c48ab8c01b70b0b3d06~mv2.jpg/v1/fill/w_147,h_194,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/579a82_f4632fa27d324c48ab8c01b70b0b3d06~mv2.jpg)