top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Vildt farsbrød

Dette farsbrød er med vildtkrydderi, der af navnet. Det smager fantastisk på en vinterdag..


4 pers.


Ingredienser:

500 g hakket kalv og flæsk eller hakket kylling

2 tsk. salt

2 tsk. vildtkrydderiblanding (timian, rosmarin, merian)

2 æg

½ dl rasp (kan undlades)

½ dl bouillon

1 pk. bacon i skiver


Fremgangsmåde:

Rør farsen sammen med salt, æg, rasp og bouillon.

Form farsen til et aflang brød og drys krydderiet henover farsen.

Læg nu bacon henover, så det dækker farsen.

Steges i ovnen ved 175 grader i ca. 45 min. med lidt vand i bunden af fadet.

Serveres med ovnbagte eller kogte kartofler, en skysovs eller kold urtedressing til.

Waldorfsalat er virkelig lækkert hertil..


10 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
Post: Blog2 Post
bottom of page