Nem og hurtig æblekage der smager fantastisk, blød og sød...
1 springform
Ingredienser:
3 æbler i både
4 tsk. kanelsukker
3 æg
180 g sukker
150 g smør
150 g hvedemel
1 tsk. vaniljesukker
1 tsk. bagepulver
Hakket nødder til pynt
Fremgangsmåde:
Skær æblerne i både evt. med en æbledeler og vend dem i kanelsukker.
Du kan sagtens beholde skrællen på, bare det er madæbler du bruger og ikke spiseæbler.
Pisk æg med sukker og tilsæt flydende margarine.
Tilsæt mel, bagepulver og vaniljesukker og rør godt rundt.
Tilsæt æblerne til dejen og vend det godt rundt.
Hæld dejen i en springform og drys med perlesukker eller kanelsukker og hakket nødder.
Bages ved 175 grader i 45-55 min.
Serveres som den er, eller med flødeskum eller cremefraiche med lidt vaniljesukker
Tip:
Du kan bytte æbler ud med pære
Comments